Toblor

Har du svårt att hitta rätt kompetens till en specifik tjänst? Låt mig hjälpa dig!

Jag vänder mig till dig som efterfrågar search och rekrytering av kvalificerade chefer och specialister, ofta med en teknisk bakgrund.

Erfarenhet • Med stor kunskap om näringslivet och mer än 15 års erfarenhet av rekrytering vet jag vad uppdragsgivare och kandidater behöver göra för att hitta varandra.

Nätverk • Jag har ett omfattande nätverk av olika personer. Med beprövad metodik och kunskap om kandidatmarknaden presenterar jag kandidater som motsvarar kundernas högt ställda förväntningar.

Ledarskap i rekryteringsprocessen • Som rekryterare är jag personlig i mitt bemötande, kommunikativ, tar väl hand om kandidater, bygger långsiktiga relationer, är pragmatisk och vill verkligen hitta bästa lösning för de jag arbetar tillsammans med!

Kandidater som genomgår min process får ett mottagande där de känner sig bekväma och trygga. Uppdragsgivare beskriver lyckade rekryteringar, vilket har lett till många återkommande samarbeten.

Invånarna gör huset

I Media Evolution City möts stora och små företag, produktionsstarka aktörer samt innovativa och nyskapande sådana. Här möts näringslivet, akademin och de offentliga spelarna inom mediaområdet.

Det finns plats för många människor i Media Evolution City – 450-500 personer från små och stora företag möts här dagligen.