2019-01-28 Events

Mental Resiliance – Mindfulness workshop

We are happy to announce a free for all workshop on mindfulness. The intro-workshop is next Tuesday, 29th of Jan. This is made possible by Wihlborgs. The workshop will be held in Multirummet 11.30-12.30 by Stina G. Dahan, in Swedish.

More info (in Swedish):

Äntligen är tiderna bokade! Mera mindfulness åt folket. Sprid gärna detta till dina vänner. 
Vi välkomnar dig för en vertikal stund där du ges möjlighet att luta dig bakåt och inåt en stund. Tillsammans utforskar vi vårt mind, tar en paus från det yttre bruset, blir medvetna om och vän med det inre bruset och påminns om den trygga, kloka plats som vi alla bär på inom oss.

Fullt medveten om att denna praktik är ny för många, vissa hjärnor kan t.o.m vara lite skeptiska och tycka att det är lite obekvämt och akward. Testa i alla fall, det värsta som kan hända är att du har investerat tid i dig själv, det bästa som kan hända är att det ger mersmak. Jag ska göra allt jag kan för att du ska gilla det.

En gratis föreläsning kommer att erbjudas med rubriken – Mental Resiliance – Äga eller ägas. Innehåller vetenskap och beprövad erfarenhet i ämnet mental hållbarhet/Mindfulness /meditation. Vissa hjärnor gillar att förstå varför och det ämne behandlas här. Jag har själv en sådan hjärna…

Stol finns på plats, vill du sitta på golvet så ta gärna med något mjukt att sitta på.

Kom och närvara med oss, it´s on the house. Wihlborgs bjuder, ett otroligt generöst erbjudande. Tack!

WHEN: Fridays between 14.55 -16.00
1st of February
1st of March
5th of April
10th of May

WHERE: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a, 211 19 Malmö
HOSTED BY: Mental Resiliance
REGISTRATION: No registration, just show up!