2022-03-11 Misc @en

Media Evolution City expanderar på Stora Varvsgatan 6

Media Evolution City expanderar sin verksamhet på Stora varvsgatan 6A i Malmö. Tillsammans med fastighetsägaren Wihlborgs Fastigheter har man lagt en plan för att Media Evolution City inom en snar framtid ska kunna utöka sin verksamhet där, samtidigt som man flyttar över den del av verksamheten som idag finns på Gängtappen.

 

De företag som idag hyr in sig på Gängtappen får nya lokaler på Stora varvsgatan 6A och de första flyttar redan om några veckor. Förhoppningen är att alla hyresgäster snart ska finnas under samma tak och dagligen få och ge till det community som byggts där under 10 år. I takt med att medlemmarna flyttar till sina nya lokaler, kommer Gängtappens fastighetsägare Länshem Skåne etablera ny verksamhet i de gamla lokalerna.

 

– Vi har haft ett nära och väldigt bra samarbete med Länshem Skåne, men när vi nu har möjlighet att samla allt på en plats så passar det väldigt bra för alla parter att vi tar det här steget, säger VD Magnus Thure Nilsson. 

 

Under 2022 planerar Media Evolution City även att bygga ett research-bibliotek med fokus på framtiden och att arrangera nya typer av sociala aktiviteter så som större middagar på Stora varvsgatan 6A. Samtidigt blir platsen och huset i Varvsstaden mer och mer centralt med nya grannar, broar och kultur, något som Magnus Thure ser på med förväntan. 

 

– Just nu händer det så otroligt mycket spännande i området runt oss. Många nya företag flyttar hit och det för med sig många positiva möjligheter som vi vill försöka fånga. Dessutom fyller vi 10 år i år och därför känns det naturligt att vi förnyar oss själva.