Uniti

Detta var den varmaste sommaren någonsin, men det vet du nog redan. Du vet förmodligen också att det är dags för bilar att förändras. När vi började denna resa var vår plan inte att bara skapa ytterligare ett nytt bilföretag. Vi ville balansera samhällets behov med en inspirerad körupplevelse – inte för att göra de bästa bilarna i världen, utan att göra de bästa bilarna för världen.

 

Vårt mål är faktiskt att få så bort så många bilar som möjligt från vägarna genom att få människor att byta bort förbränningsmotorer mot prisvärda elbilar genom att tillverka kostnadsbesparande modeller för shared mobility, och så småningom rädda liv genom en större användning av självkörande teknik.

Invånarna gör huset

I Media Evolution City möts stora och små företag, produktionsstarka aktörer samt innovativa och nyskapande sådana. Här möts näringslivet, akademin och de offentliga spelarna inom mediaområdet.

Det finns plats för många människor i Media Evolution City – 450-500 personer från små och stora företag möts här dagligen.