Script 46

Script46 är ett samarbete mellan Telegrafstationen och Hazy Days Media. VD är Mikael Törneman som sedan 80-talet arbetat inom rörligt media, som producent, manusförfattare och programutvecklare. Genom sin mångåriga erfarenhet av branschen leder han Script46 med uppdrag att hjälpa författare att omarbeta sina böcker eller manus till synopsis, att få kontakt med produktionsbolag samt att, i förekommande fall, få boken adapterad till ett manus för film eller serie.

I nätverket kring Script46 finns några av Sveriges främsta dramatiker och manusförfattare, som Jimmy Karlsson, Kirsi Vikman, Petra Norman, m.fl. Alla specialiserade på filmsynopsis, treatment och adaption. I förhandlingar och avtal finns Helene Hillerström Miksche, en av Sveriges mest branschkunniga jurister knuten till verksamheten.

Script46

Invånarna gör huset

I Media Evolution City möts stora och små företag, produktionsstarka aktörer samt innovativa och nyskapande sådana. Här möts näringslivet, akademin och de offentliga spelarna inom mediaområdet.

Det finns plats för många människor i Media Evolution City – 450-500 personer från små och stora företag möts här dagligen.