Gastropoint

Alla ska ha cykelavstånd till riktigt bra restauranger! Det är vår vision som vi jobbar mot. Dessutom vill vi väldigt gärna;

 

Minimera transporter för miljöns skull
Det gör vi genom att samordna beställningar och vi försöker göra allt vi kan för att arrangera så effektiva och klimatneutrala transporter som möjligt.


Ge restaurangerna tid för planering

Restauranger kan vinna mycket på att planera sin tid i köket och via Gastropoint kan en viss volym i beställningar uppnås som gör att restaurangen kan uppnå en effektivitet och dessutom använda tid i köket som inte är fullbelagd. Allt detta gör att de kan erbjuda riktigt bra menyer till ett riktigt bra pris.


Öka restaurangernas räckvidd
Det gör vi genom att erbjuda samordnade schyssta leveranser utanför restaurangerna normala geografiska område.


Ge alla möjlighet att njuta av god, vällagad mat från Sveriges bästa kockar
Via Gastropoint kan familjer maximera sin tid för fredagsmys och kvalitetstid tillsammans istället för att stå i köket.


Ge mindre orter tillgång till storstadens utbud av olika smakupplevelser
Gastropoint samarbetar medvetet med restauranger med olika inriktning. Så ena veckan kan vi arrangera Japansk Fusion. Den andra en tapasmeny. Den tredje veckan kan det bli Libanesisk meze och den fjärde kan det vara klassiska nordiska smaker med lokal inriktning. Och så vidare. Och allt detta i alla mindre orter som vi levererar till.


Minimera transportkostnader
Via vår ambition om samordnade transporter så blir kostnaden utspridd på många vilket gör att det blir kostnadseffektivt. Det är bra för alla!

Invånarna gör huset

I Media Evolution City möts stora och små företag, produktionsstarka aktörer samt innovativa och nyskapande sådana. Här möts näringslivet, akademin och de offentliga spelarna inom mediaområdet.

Det finns plats för många människor i Media Evolution City – 450-500 personer från små och stora företag möts här dagligen.