Awaio

Vår vision är att vi ska få ett friare och enklare arbetsliv samtidigt som vi tar hand om vår omvärld. Vi vill använda de fastigheter som finns, men som inte utnyttjas fullt ut. Vi vill omvandla konventionella kontor, till delade kontor. Vi vill enkelt omvandla hotell, till kontor på dagtid. Göra det möjligt för företag att starta co-working kontor med andra företag, som de gillar. Vi vill att man ska kunna jobba närmre sitt hem eller smidigt byta arbetsplats, för nya intryck. Låta arbetsplatsen bli en mötesplats. Vi vill skapa tillfälliga och smidiga arbetsplatser, när du reser. Känn dig alltid välkommen, när du arbetar på din drop-down plats. Hitta fokus mellan dina möten och din fasta arbetsplats. Vi drömmer om en värld, där vi bestämmer arbetsplats utefter våra behov, drömmar, önskningar och förutsättningar. Vi anpassar platsen efter livet, snarare än livet efter platsen.

Invånarna gör huset

I Media Evolution City möts stora och små företag, produktionsstarka aktörer samt innovativa och nyskapande sådana. Här möts näringslivet, akademin och de offentliga spelarna inom mediaområdet.

Det finns plats för många människor i Media Evolution City – 450-500 personer från små och stora företag möts här dagligen.