Ny lokal?
Se vad vi har att erbjuda dig!
2017-03-01 Allmänt

Månadens huskompis, mars!

Imad på Boostified skickade vidare bollen till kollegan på Creative Peoples. Så, hej Stina! Berätta lite om dig och Creative Peoples!

Hej på er! Stina heter jag och arbetar sedan årskiftet som Managing Director på Creative Peoples, jag är både ny i huset och ny på Creative Peoples. Tidigare har jag arbetat flera år inom detaljhandeln med konceptutveckling, projektledning och marknadsföring.

Creative Peoples är ett fantastiskt roligt företag. Teamet bakom Creative Peoples har olika bakgrunder och kompetenser inom allt från film, foto, projektledning, copywriting mm. Vi hjälper företag att synas och växa på Sociala Medier, vi är experter och har koll på de senaste trenderna. Vi hjälper våra kunder löpande med allt från strategi, producera content till uppföljning. I år fyller Creative Peoples 3 år och jag ser en spännande och expansiv framtid för Creative Peoples.

Vilken är din favorityta/hörn på Media Evolution City?
Vårt lilla mötesrum på våning två har helt klart blivit en snabb favorit, men jag ska absolut ta mig tid till att upptäcka MECs alla kamrar och vrår – kom gärna med tips!

Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag lär mig något nytt varje dag! If we not develop – we die 🙂

Har du något grymt lifehack att dela med dig av?
Skratta så ofta ni kan, det är kul och man tränar (typ) magmusklerna hehehe

Vad får dig att bli engagerad/tända till?
När nya idéer ger resultat!

Vem/vilket företag vill du veta mer om i huset?
Den roligaste som jobbar på Oatly hade varit kul!