Ny lokal?
Se vad vi har att erbjuda dig!

 

Lokal
8 rum i olika storlekar, från 1-240 personer. Kika på de olika rummen för att se vilket som passar just ditt möte.

Catering
Fika, frukost, lunch eller något mittemellan. Restaurang M.E.C.K. erbjuder en rad olika cateringtjänster till ditt möte eller konferens.

Fler tillval
– Mötesfacilitering/processledning

Vid konferens
– Moderator
– Scenografi
– Fotograf
– Anmälningshantering
– Registrering
– Skyltning
– Layout samt tryck av namnbrickor och program
– Utvärdering
– Projektledning

Möte/konferens

Möten är en självklar del av arbetsdagen och med rätt miljö och en tydlig mötesdesign kan mötet bli så mycket mer än en sammankomst. Våra mötesrum är designade för att kunna matcha olika sorters behov. Intima samtal, styrelsemöten, workshop eller hela konferenser, här finns förutsättningarna för alla typer.

Hör av dig till vår meeting manager Ulrika Hiertner (ulrika@mediaevolution.se) så hjälper hon dig med frågor och idéer.

Se och boka rummen >>

Lokal
8 rum i olika storlekar, från 1-240 personer. Utbildningsrummet, Rundabordsrummet och Superrummet passar lite extra bra till just utbildningar.

– Rumshyran blir billigare ju fler utbildningstillfällen du bokar.

Catering
Fika, frukost, lunch eller något mittemellan. Restaurang M.E.C.K. erbjuder en rad olika cateringtjänster till din utbildning.

 

Utbildningar

Vi har ett flertal företag som håller utbildningar och kurser här hos oss. Förutom bra lokaler och fin miljö så är det också ett sammanhang där det rör sig mycket folk varje dag = extra marknadsföring för er utbildning. Vi har öppet dag som kväll. Hör av dig till vår meeting manager Ulrika Hiertner (ulrika@mediaevolution.se) så berättar hon mer om vilka möjligheter som finns.

Lokal
8 rum i olika storlekar, från 1-240 personer. Eller skippa rummet och utnyttja de öppna ytorna (pris på förfrågan).

Catering
Fika, frukost, mingelmat eller något mittemellan. Restaurang M.E.C.K. erbjuder en rad olika cateringtjänster till ditt event. Fullständiga rättigheter.

Tillval
– Projektledning
– Scenografi
– Underhållning
– Fotograf/filmning
– Anmälningshantering
– Registrering
– Utvärdering
– Skräddarsydda quiz
– Layout samt tryck av trycksaker
– Teknik (Belysning, musik etc)

Event/kväll/helg

Kvällsföreläsning, personalfest, student, loppis, bröllop (!), mingel eller varför inte kräftskiva? Bara fantasin sätter stopp. Med hundratals event på nacken har det blivit lite av vår expertis. Vi kan fixa allt från frukostträffar och utställningar till stora fester eller after works. Våra lokaler går att boka även kvällar och helger, dessutom till rabatterat pris.

Hyr ett rum och gör det själv eller låt oss fixa hela arrangemanget. Kontakta vår Meeting manager Ulrika Hiertner (ulrika@mediaevolution.se) så hjälper hon dig.

Bästa Besöket är 3 timmar och innehåller:
– Introduktion & presentation av Media Evolution; hur vi arbetar med att koppla samman företag för att dela, lära, tänka nytt och ställa om i det digitala skiftet, och hur vi har skapat Media Evolution City tillsammans med vårt community
– Rundtur på Media Evolution City
– Besök hos eller möte med ett eller flera av företagen i vårt community
– Utifrån era behov och utmaningar, samt vad ni hört och lärt under studiebesöket och de frågeställningar som ni fått, pratar vi vidare om vad ni lärt och hur ni kan det vidare i er verksamhet

Vi erbjuder även ett kortare upplägg för ett besök hos oss, på 1,5 timme. Detta kortare besök passar er som vill ha inspiration och se mer av Media Evolution City och hur det fungerar.

Vi skräddarsyr alltid besöken efter behov. Hör av dig till Emma Estborn för att prata om vad ni vill få ut av ert besök hos oss!

Kom på besök!

Ta med ditt team, dina kunder eller din ledningsgrupp till oss. Vi har paketerat ett studiebesök, som vi allra ödmjukast kallar för “Bästa Besöket”. Det innehåller en inspirerande rundtur i vårt fina hus, massor av olika mötesplatser, våra tankar kring nya arbetssätt och hur vi får till det, och sist men inte minst ett samtal om lärdomar ni kan ta med er hem. Allt designat utifrån era behov.

Under ett par timmar delar vi med oss av våra erfarenheter och lärdomar från att ha byggt såväl klustret Media Evolution, som huset och mötesplatsen Media Evolution City. Vi dyker djupare in i vad digitaliseringen i samhället innebär, och hur det påverkar din bransch. Och vi fördjupar oss i ett samtal om lärdomar att ta med, utifrån era utmaningar.